MENUKAART
de keuken voor diner is open vanaf 17 uur
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 12.95
met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en aceto balsamico carpacciodressing
KANNIEKIEZEN 15.75
Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van de voorgerechten voor u! !
5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord
GARNALEN COCKTAIL 15.75
Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei en een fris appeltje, geserveerd met citrus mayonaise
BOERENTOMATENSOEP 7.75
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gevuld met ballen!
SOEP VAN DE DAG 8.25
wisselende soep, vers gemaakt door onze chef
GEROOKTE RIBEYE 14.50
gerookte ribeye, geserveerd op een bedje van huisgemaakte pastasalade met truffel en pijnboompitten
met geitenkaas, i.p.v. gerookte ribeye
BEEF TERIYAKI 15.50
gebakken runderbiefstuk met rode ui, champignons en teriyakisaus, geserveerd op een bedje van noedels
EENDENBORST 13.75
dungesneden gerookte eendenborst op een bedje van gemarineerde rode kool en appel
GAMBA SPIESJES 14.50
in knoflook gemarineerde gambaspiesjes, geserveerd op een bedje van sla
BUUREN VIS TRIO 17.75
Hollandse garnaaltjes, gerookte “boschypaling” en gerookte zalm, met toast en toebehoren
BROOD MET SMEERSELS 7.75
vers gebakken desembrood met aceto balsamico saus, huisgemaakte kruidenboter en aioli
VOORGERECHT MAANDMENU 11.75
het maandmenu is een wisselend menu van de chef
maaltijdsalades
KROKANTE CAESAR SALADE
als voorgerecht 13.50 als hoofdgerecht 17.50
gemengde sla met crispy kip, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en caesardressing
GEITENKAASSALADE “DE BUUREN “
als voorgerecht 13.50 als hoofdgerecht 17.50
gemengde sla met lauwwarme, met spek omwikkelde geitenkaas en een frisse compote van rood fruit
CARPACCIO SALADE
als voorgerecht 13.50 als hoofdgerecht 17.50
flinterdun gesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met aceto balsamico saus
onze salades worden geserveerd met stokbrood
GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?
LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

WISSELEND MAANDMENU
3 GANGEN WISSELEND MAANDMENU 35.50
HOOFDGERECHTEN
SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR) 18.25
Met saté saus, gefrituurde uitjes, kroepoek en frites
“DAMES” PORTIE ( CA 100GR ) 15.50
“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS 22.75
Geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden ( kan ook zonder kaas )
SPARE RIBS 21.75
Met heerlijke soja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd
WILDSTOOFPOTJE 20.50
gemarineerde en op grootmoeders wijze (met zilveruitjes en ontbijtkoek) gestoofd hert en everzwijn, met natuurlijk een heerlijk stoofpeertje
ZALM MET WINTERSE TWIST 23.50
in de oven gegaarde zalmfilet, met gember, knoflook, citroensap, bruine suiker en ketjap, geserveerd op een puree van gepofte aardappelen en pompoen
GAMBA’S VAN DE CHEF 19.75
In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst
SURF EN TURF 24.50
een heerlijk malse diamanthaas en een spies van gamba’s, beide vers van de grill, geserveerd met een chimichurri naar eigen recept
HOOFDGERECHT MAANDMENU 22.75
een wisselend menu van de chef
VANGST VAN DE DAG € dagprijs
steeds wisselend en altijd vers
VLEES OF VEGA SPECIAL € dagprijs
de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden
ONZE BURGERS
KATWIJK BINSE BURGER 17.50
100% rundvlees
Met gebakken spek, tomaat, u, augurk, Roskamsaus, medium gebakken en op een brioche broodje met frites en salade
VEGETARISCHE BURGER 16.50
vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje
ROSKAM BURGER 17.50
100% rundvlees
met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje
kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen
HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE
VOOR DE JONGE KINDEREN
tot 12 jaar
SNACK À JACK MENU 7.75
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
TITA-TOVERSTOK MENU 7.75
KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
RONALD MENU 7.75
MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD 4.95
Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!
SPECIAAL VAN ONS
‘ROSKAMMETJE’
RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE
BUITEN DE KAART OM
REGELMATIG WISSELEND GERECHT
KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…
WAT LEKKERS TOE
TARTE TARTIN 8.25
ins heerlijk huisgemaakte appeltaartje gevuld met spijs, warm geserveerd en met een bol kaneelijs
DAME BLANCHE 8.75
bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….
PUMPKIN CREME BRULEE 8.75
een echt klassiek Frans dessert maar dan met een winterse twist: creme brulee gemaakt met pumpkin spice
CARROT CAKE 8.25
huisgemaakte worteltaart, leuk geserveerd als een burgertje met een vulling van citroencreme
CHEF’S FAVORIET 8.50
3 bollen bananenijs, overgoten met huisgemaakte karamelsaus, blokjes karamel en gekaramelliseerde walnoten
KANWEERNIETKIEZEN 9.75
Kunt u (weer) niet kiezen? Wij maken de keuze voor u met verschillende zoetigheden op één bord
DESSERT VAN HET MAANDMENU 6.50
een wisselend menu van onze chef
BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN
Ruby port 4.95 per glas
lbv port 6.55 per glas
Dessertwijn 5.20 PER GLAS
SPECIAL COFFEE 7.75
SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM
IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FRENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA
SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL 4.85
Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping
TOTALLY NUTS, hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop
SLAAPMUTSJE ERBIJ?
WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?
DRANKEN
Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.