MENUKAART
de keuken voor diner is open vanaf 17 uur
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 11.50
MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS” CARPACCIODRESSING
KANNIEKIEZEN 15.50
KUNT U NIET KIEZEN? DAN MAKEN WIJ TOCH EEN SELECTIE VAN DE VOORGERECHTEN VOOR U!
5 KLEINE VOORGERECHTJES GEPRESENTEERD OP 1 BORD
COCKTAIL duo 14.50
Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei, appeltje en, en rivierkreeften salade
met avocado & cherry tomaatjes, beiden met huisgemaakte cocktailsaus
BOERENTOMATENSOEP 6.50
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gegarneerd met ballen!
bietensalade geitenkaas 10.50
Salade met dungesneden chioggia bieten, geitenkaas, pecannoten en
trostomaat, aangemaakt met extra vierge olijfolie.
mexicaanse wrap 10.50
warm geserveerd, gevuld met mexicaans gekruid gehakt, kidneybonen, geraspte kaas en jalapenos, geserveerd op ijsbergsla met tomatensalsa
burrata 10.50
Dungesneden pommodori met burrata, deze met room gevulde jonge mozzarella wordt begeleid door basilicum en citroenolie en citroenrasp
vitello tonato toren 11.50
Bescheiden torentje van knapperig filodeeg, dungesneden kalfsbiefstuk, tonijnmayonaise en sla.
flammenkuchen 10.50
Traditionele flammkuchen, deze pizza achtige krokante bodem bedekken we met
crème fraîche, rauwe ham, rode ui, tomaat, kaas en wordt warm geserveerd
brood met smeersels 5.50 voor grote trek 6.75
vers gebakken desembrood met tomaten tapanade, huisgemaakte kruidenboter en aioli
GEITENKAAS SALADE klein 9.50 groot 13.50
Gemengde sla, uitgebakken spek, walnoten , prei, honing-mosterd dressing
ceasar salade klein 9.50 groot 13.50
Gemengde sla, gerookte kipfilet, uitgebakken spek, Parmezaanse kaas, gekookt ei en Ceasar dressing.
maaltijdsalades
GEROOKTE ZALM SALADE klein 11.50 groot 15.50
Gemengde sla, met gerookte zalm, ei, kappertjes, augurkjes en cherry tomaatjes, met wasabi dressing
CARPACCIO SALADE klein 11.50 groot 15.50
Dungesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met Balsamico vinaigrette
salades worden geserveerd met stokbrood
GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?
LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

HOOFDGERECHTEN
SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR) 16.50
MET SATÉ SAUS, GEFRITUURDE UITJES, KROEPOEK EN FRITES
“DAMES” PORTIE ( CA 100GR ) 13.75
“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS 20.50
GESERVEERD MET PROVENCAALSE SAUS, FRITES EN SALADE (KAN OOK ZONDER KAAS)
surf & turf 22.50
Gebakken diamanthaas met gebakken gamba’s, geserveerd met lauwwarme Chimichurri van knoflook, pepertjes, ui en tomaat
“roskam” burger 16.50
100% rundvleesburger van slagerij francken, met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje
GAMBA’S VAN DE CHEF 18.50
In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst
KALFS “SALTIMBOCCA” 20.50
Gebakken kalfsescalope, met salie en rauwe ham, geserveerd met zachte tomatensaus
SCHNITZEL18.50
Gepaneerde schnitzel, geserveerd met bieslook-champignonsaus
Vangst van de dag dagprijs
steeds wisselend en altijd vers
spare ribs 18.50
met die heerlijke soja-plum marinade, daarna bereid in de oven en opnieuw gelakt, dan valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd
KATWIJK BINSE BURGER: 100% RUNDVLEES 16.50
MET GEBAKKEN SPEK, TOMAAT, UI, AUGURK, ROSKAMSAUS , MEDIUM GEBAKKEN EN OP EEN BRIOCHE BROODJE MET FRITES EN SALADE
vegetarische avocado burger 16.50
avocadoburger met guacamole, paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflook saus, geserveerd met bijpassend broodje
POULET MADRAS 17.50
in kerrie gebakken kippendij, sperziebonen, fris appeltje, bosui, kokos en room en geserveerd met rijst
VEGETARISCH ETEN
veel van onze gerechten hebben ook in een vegetarische variant, kijk op onze menukaart in het restaurant
kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen
HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE
VOOR DE JONGE KINDEREN
tot 12 jaar
SNACK À JACK MENU 7.75
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
TITA-TOVERSTOK MENU 7.75
KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
RONALD MENU 7.75
MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO E APPELMOES
KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD 4.75
Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!
SPECIAAL VAN ONS
‘ROSKAMMETJE’
RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE
BUITEN DE KAART OM
REGELMATIG WISSELEND GERECHT
KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…
WAT LEKKERS TOE
COUPE ROMANOV 7.50
Verse aardbeien, met een saus van wodka, crème de cassis, room en vanille, geserveerd met vanille roomijs
DAME BLANCHE 7.50
bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….
chocodream 7.50
Trio van pure chocolade parfait, witte chocolade mousse en een zachte brownie.
CREME BRULEE 7.50
Crème brulee met een vleugje Limoncello en citroen sorbetijs
FLENSJES TAART 7.50
Taart van dunne flensjes met daartussen vanilleroom, gegarneerd met rood fruit en sinaasappel-caramelsaus
KANWEERNIETKIEZEN 8.50
KUNT U (WEeR) NIET KIEZEN? WIJ WILLEN GERUST EEN KEUZE VOOR U MAKEN; 3 VERSCHILLENDE ZOETIGHEDEN OP ÉÉN BORD
BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN
Ruby port 4.75 per glas
lbv port 6.50 per glas
Dessertwijn “gros manseng” 4.75 PER GLAS
SPECIAL COFFEE 7.50
SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM
IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISLOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA
SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL 4.85
Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping
TOTALLY NUTS,hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop
SLAAPMUTSJE ERBIJ?
WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?
DRANKEN
Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.