MENUKAART

de keuken voor diner is open vanaf 17 uur

onze onderstaande winterkaart gaat in op vrijdag 25 oktober !

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK   12.75

met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “JILLS” carpacciodressing

KANNIEKIEZEN  15.75

Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van de voorgerechten voor u! !

5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord

GARNALEN COCKTAIL   16.50

Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei en een fris appeltje, geserveerd met citrus mayonaise

BOERENTOMATENSOEP   7.50

gemaakt door de chef, uiteraard rijk gevuld met ballen!

wilt u extra brood bij uw soep? + 1.00

SOEP VAN DE DAG   7.50

wisselende soep, vers gemaakt door onze chef

wilt u extra brood bij uw soep? + 1.00

BRUCHETTA PATA NEGRA  13.50

bruchetta met gepofte cherry tomaatjes, pata negra ham en een aceto balsamicostroop

i.p.v. pata negra ham met geitenkaas

GEROOKTE ZALM TARTAAR 12.50

heerlijke door schuitmaker gerookte zal, fijngesneden met dille, rood uitje en gefrituurde kappertjes. geserveerd met een frisse limoenmayonaise

COPPA DE PARMA 12.50

dun gesneden italiaanse gedroogde ham, opgemaakt op een salade van truffelaardappel met gepofte bonen en granaatappel

GAMBA’S PIRI PIRI  13.50

in piri piri saus gemarineerde gamba’s, in een pannetje in de oven gebakken

BUUREN VIS TRIO 17.50

Hollandse garnaaltjes, gerookte “boschypaling” en gerookte zalm, met toast en toebehoren

BROOD MET SMEERSELS  7.50

vers gebakken desembrood met aceto balsamico saus, huisgemaakte kruidenboter en aioli

PATA NEGRA HAM  6.50

wilt u uw brood nog lekkerder maken?

VOORGERECHT MAANDMENU 11.50

het maandmenu is een wisselend menu van de chef

maaltijdsalades

CRISPY CAESAR SALADE

als voorgerecht 11.50 als hoofdgerecht 15.50

gemengde sla met crispy kip, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en caesar dressing

HOLLANDSE GARNALEN SALADE

als voorgerecht 17.50 als hoofdgerecht 21.50

gemengde sla, hollandse garnalen, prei, kappertjes en natuurlijk cocktailsaus

CARPACCIO SALADE

als voorgerecht 12.75 als hoofdgerecht 16.75

flinterdun gesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met balsamico saus

onze salades worden geserveerd met stokbrood

GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?

LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

WISSELEND MAANDMENU

3 GANGEN WISSELEND MAANDMENU 34.50

HOOFDGERECHTEN

SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR)   17.50

Met saté saus, gefrituurde uitjes, kroepoek en frites

“DAMES” PORTIE  ( CA 100GR )   14.75

“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS    22.50

Geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden ( kan ook zonder kaas )

SPARE RIBS  21.50

Met heerlijke soja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd

RENGDANG  22.50

gemarineerde en in kokosroom gestoofde rundvlees, op smaak gebracht met sereh en gember. licht pittig geserveerd met een frisse limoenrijst

ZALM 22.50

gebakken zalmfilet met een kruidenkorst en hollandse garnalen, geserveerd met een citrus beurre blanc saus

GAMBA’S VAN DE CHEF 19.50

In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst

KALFSRIBEYE  23.50

vers van onze grill een heerlijk malse kalfsribeye met een chimichurri naar eigen recept

HOOFDGERECHT MAANDMENU 22.50

een wisselend menu van de chef

VANGST VAN DE DAG  € dagprijs

steeds wisselend en altijd vers

VLEES OF VEGA SPECIAL € dagprijs

de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden

ONZE BURGERS

KATWIJK BINSE BURGER  17.50

100% rundvlees

Met gebakken spek, tomaat, u, augurk, Roskamsaus, medium gebakken en op een brioche broodje met frites en salade

VEGETARISCHE BURGER 16.50

vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje

ROSKAM BURGER 17.50

100% rundvlees

met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje

kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen

HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE

VOOR DE JONGE KINDEREN

tot 12 jaar

SNACK À JACK MENU    7.75

KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

TITA-TOVERSTOK MENU    7.75

KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

RONALD MENU     7.75

MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD    4.95

Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!

SPECIAAL VAN ONS

‘ROSKAMMETJE’

RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE

BUITEN DE KAART OM

REGELMATIG WISSELEND GERECHT

KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…

WAT LEKKERS TOE

BLONDIE 7.75

onze heerlijke huisgemaakte brownie van witte chocolade, opgemaakt met een citrus kletskop en een bol aarbeien ijs

DAME BLANCHE   7.75

bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….

LIMOEN TIRAMISU 8.25

het italiaanse dessert maar dan met een zomerse twist. een heerlijke tiramisu gemaakt met limoen

PANNA COTTA 7.75

panna cotta met mango, leuk geserveerd in een weckpotje en een rood fruit coulis

COUPE SORBETIJS MET VERS FRUIT 8.50

een echte klassieker die hoort op elke kaart. 3 bollen sorbetijs geserveerd op vers fruit met een lekkere frisse fruit coulis

KANWEERNIETKIEZEN    9.50

Kunt u (weer) niet kiezen? Wij maken de keuze voor u met verschillende zoetigheden op één bord

DESSERT VAN HET MAANDMENU  6.50

een wisselend menu van onze chef

BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN

Ruby port 4.95 per glas

lbv port 6.55 per glas

Dessertwijn “gros manseng”   4.95 PER GLAS

SPECIAL COFFEE    7.75

SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM

IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FRENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA

SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL   4.85

Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping

TOTALLY NUTS, hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop

SLAAPMUTSJE ERBIJ?

WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?

DRANKEN

Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.

THE GLENROTHES, single malt scotch whisky
DIMPLE, blended scotch whisky
DALWHINNIE, single malt scotch whiskey
JACK DANIEL’S, whiskey
RÉMY MARTIN VSOP, cognac

RESERVEREN

Snel & makkelijk reserveren doe je hier of bel naar 071-4030199.

BERICHT VAN DE KEUKEN
KATWIJK AD RIJN

ONZE GERECHTEN WORDEN MET VERSE INGREDIËNTEN BEREID, MET VEEL AANDACHT, ZORG EN LIEFDE, OMDAT WIJ VINDEN DAT IEDEREEN DAT VERDIEND

SPECIALE WENSEN
IVM ALLERGIËN?

GEEF DIT WEL TIJDIG DOOR, LIEFST BIJ RESERVEREN, DAN KUNNEN WE OOK HIER IETS LEKKERS VOOR BEREIDEN

KATWIJK A/D RIJN

GEZELLIG SAMENZIJN

WIJ ZIJN OPEN OP

WOENSDAG T/M Zondag VAN 11U TOT 23U

GENIETEN

MEER DAN 20 BIERSOORTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET