MENUKAART
de keuken voor diner is open vanaf 17 uur
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 12.50
MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS” CARPACCIODRESSING
KANNIEKIEZEN 15.75
KUNT U NIET KIEZEN? DAN MAKEN WIJ TOCH EEN SELECTIE VAN DE VOORGERECHTEN VOOR U!
5 KLEINE VOORGERECHTJES GEPRESENTEERD OP 1 BORD
COCKTAIL duo 14.75
Noorse garnaaltjes met ijsbergsla, prei, appeltje en, en rivierkreeften salade
met avocado & cherry tomaatjes, beiden met huisgemaakte cocktailsaus
BOERENTOMATENSOEP 6.75
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gegarneerd met ballen!
foccaccia caprese 10.50
krokante foccaccia bodem belegd met pommodori, bacilicum, mozzarella en zacht zoete balsamicostroop
charcutterie 11.50
dungesneden serrano, chorizo en Spianata romana, spaanse augurkjes en gemarineerde olijven
pokebowl kip 12.50
pokebowl met gerookte kipfilet, avocado, mango, parelcouscous en oosterse teriyaki dressing
portobello bolognese 10.75
portobello champignon gevuld met bolognese gehakt, italiaanse groenten, knoflook en gegratineerd met parmazaanse kaas
gravad lax 12.50
traditioneel met dille en mosterd gemarineerde verse zalm, dun gesneden en geserveerd op een bedje van salade en mosterd-dille dressing
brood met smeersels 5.50 voor grote trek 6.75
vers gebakken desembrood met tomaten tapanade, huisgemaakte kruidenboter en aioli
maaltijdsalades
ceasar salade
als voorgerecht 10.50 als hoofdgerecht 15.50
gemengde sla metgerookte kipfilet, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en ceasar dressing
gerookte zalm salade
als voorgerecht 13.50 als hoofdgerecht 17.50
gemengde sla, met gerookte zalm, pijnboompitjes, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en french dressing
CARPACCIO SALADE
als voorgerecht 12.50 als hoofdgerecht 16.50
Dungesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met Balsamico vinaigrette
alle salades worden geserveerd met stokbrood
GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?
LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD
HOOFDGERECHTEN
SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR) 16.50
MET SATÉ SAUS, GEFRITUURDE UITJES, KROEPOEK EN FRITES
“DAMES” PORTIE ( CA 100GR ) 13.75
“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS 21.50
GESERVEERD MET ratatouille en saus van Provençaalse kruiden (KAN OOK ZONDER KAAS)
spare ribs 20.50
met heerlijke sonja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes af, met aioli geserveerd
kalfssucade 20.50
langzaam gestoofde kalfssucade, daarna krokant gebakken en geserveerd op knolselderij puree en kalfsjus met shii-takes
GAMBA’S VAN DE CHEF 18.50
In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst
bavette 21.50
gegrilde runderbavette, met gestoofde bistrogroenten en huisgemaakte café de parisboter
lamsrump 22.50
gebraden en getrancheerde lamsrump op een bedje van parelcouscous, voorjaarsgroenten en rode wijn-rozemarijnsaus
zalm 19.50
medium gebakken zalmfilet, op verse pasta met lichte beurre blancsaus
Vangst van de dag € dagprijs
steeds wisselend en altijd vers
vlees of vega special € dagprijs
de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden
KATWIJK BINSE BURGER 16.50
100% rundvlees
MET GEBAKKEN SPEK, TOMAAT, UI, AUGURK, ROSKAMSAUS , MEDIUM GEBAKKEN EN OP EEN BRIOCHE BROODJE MET FRITES EN SALADE
vegetarische burger 16.50
vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje
roskam burger 16.50
100% rundvlees
met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje
kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen
HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE
VOOR DE JONGE KINDEREN
tot 12 jaar
SNACK À JACK MENU 7.75
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
TITA-TOVERSTOK MENU 7.75
KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
RONALD MENU 7.75
MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO E APPELMOES
pizza margherita 7.75
pizza met tomatensaus, kaas en op een steen gebakken krokant deeg
KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD 4.75
Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!
SPECIAAL VAN ONS
‘ROSKAMMETJE’
RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE
BUITEN DE KAART OM
REGELMATIG WISSELEND GERECHT
KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…
WAT LEKKERS TOE
frozen yoghurt 7.50
romige en frisse parfait van yoghurt met bastogne koeken en aardbeiensaus
DAME BLANCHE 7.75
bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….
tiramisu 8.25
kunstig gepresenteerde klassieke tiramisu van lange vingers, cacao, koffie, tia maria en mascarpone
chocolade broodpudding 7.50
huisgemaakte chocolade cake van callebaut met krenten en gegarneerd met een fris bolletje citroenijs
hangop 7.50
huisgemaakte romige hangop met vers fruit en een bolletje aardbeienijs
KANWEERNIETKIEZEN 9.50
KUNT U (WEeR) NIET KIEZEN? wij maken de keuze voor u met VERSCHILLENDE ZOETIGHEDEN OP ÉÉN BORD
rondje nellesteijn Kaas 12.50
kaasplateau van deze ambachtelijke wassenaarse kaasboerderij, met appelstroop en brood
BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN
Ruby port 4.75 per glas
lbv port 6.50 per glas
Dessertwijn “gros manseng” 4.75 PER GLAS
SPECIAL COFFEE 7.50
SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM
IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISLOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA
SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL 4.85
Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping
TOTALLY NUTS,hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop
SLAAPMUTSJE ERBIJ?
WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?
DRANKEN
Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.