MENUKAART
de keuken voor diner is open vanaf 17 uur
onze onderstaande winterkaart gaat in op vrijdag 25 oktober !
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 12.75
met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “JILLS” carpacciodressing
KANNIEKIEZEN 15.75
Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van de voorgerechten voor u! !
5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord
GARNALEN COCKTAIL 15.75
Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei een appeltje en whiskeysaus
BOERENTOMATENSOEP 6.75
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gevuld met ballen!
FOCACCIA CAPRESE 10.75
krokante focaccia bodem belegd met pommodori, basilicum, mozzarella en zacht zoete balsamicostroop
WINTERS TRIO 12.50
winters trio van reepaté met appel, eendenrillette en hertenham met compote van rood fruit begeleid door crostini’s
GEROOKTE HERTENHAM 13.50
gerookte hertenham, geserveerd met witlofsalade, waterkers en granaatappel, besprenkeld met citroen vinaigrette
BUUREN VIS TRIO 16.50
Hollandse garnaaltjes, gerookte “boschy paling” en gerookte zalm, met toast en toebehoren
VOORGERECHT MAANDMENU 11.50
het maandmenu is een wisselend menu van de chef
BROOD MET SMEERSELS VA 5.75
vers gebakken desembrood met tomaten tapenade, huisgemaakte kruidenboter en aioli
maaltijdsalades
CRISPY CAESAR SALADE
als voorgerecht 11.50 als hoofdgerecht 15.50
gemengde sla met krokante kipfilet, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en caesar dressing
BLAUWE KAAS SALADE
als voorgerecht 11.50 als hoofdgerecht 15.50
salade met blauwe kaas, prei, uitgebakken spekjes en noten, uiteraard met honing-noten dressing
CARPACCIO SALADE
als voorgerecht 12.50 als hoofdgerecht 16.50
Dungesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met Balsamico vinaigrette
onze salades worden geserveerd met stokbrood
GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?
LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

WISSELND MAANDMENU
3 GANGEN MAANDMENU 34.50
HOOFDGERECHTEN
SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR) 16.50
Met saté saus, gefrituurde uitjes, kroepoek en frites
“DAMES” PORTIE ( CA 100GR ) 13.75
“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS 21.75
Geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden ( kan ook zonder kaas )
SPARE RIBS 20.50
Met heerlijke soja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd
STOOFPOT 20.50
Ook dit stoofpotje van rundersukade is weer huisgemaakt op grootmoeders wijze, geserveerd met stoofpeertjes en hutspot
KABELJAUW 22.50
verse kabeljauw, in de oven bereid met een dekseltje van tomaat, courgette en kruiden, geserveerd op pasta met een zachte kreeftensaus
GAMBA’S VAN DE CHEF 18.50
In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst
EENDENBORST 22.50
gebakken eendenborst “á l’orange” met een gekaramelliseerde sinaasappelsaus en puree van zoete aardappel
HOOFDGERECHT MAANDMENU 22.50
een wisselend menu van de chef
VANGST VAN DE DAG € dagprijs
steeds wisselend en altijd vers
VLEES OF VEGA SPECIAL € dagprijs
de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden
KATWIJK BINSE BURGER 16.50
100% rundvlees
Met gebakken spek, tomaat, u, augurk, Roskamsaus, medium gebakken en op een brioche broodje met frites en salade
VEGETARISCHE BURGER 16.50
vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje
ROSKAM BURGER 16.50
100% rundvlees
met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje
kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen
HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE
VOOR DE JONGE KINDEREN
tot 12 jaar
SNACK À JACK MENU 7.75
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
TITA-TOVERSTOK MENU 7.75
KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
RONALD MENU 7.75
MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
pizza margherita 7.75
pizza met tomatensaus, kaas en op een steen gebakken krokant deeg
EXTRA TOPPING + 1.25 P/T
KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD 4.75
Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!
SPECIAAL VAN ONS
‘ROSKAMMETJE’
RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE
BUITEN DE KAART OM
REGELMATIG WISSELEND GERECHT
KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…
WAT LEKKERS TOE
CREPE SUZETTE 7.75
de klassieker in ons eigen jasje; flensjes gevuld met vanille mousse, sinaasappelsaus en vanille roomijs
DAME BLANCHE 7.75
bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….
LAVA CAKE 8.25
behoeft geen verdere uitleg, maar doen we toch; een taartje van pure chocolade met een vloeibare kern en salty caramel ijs
WAFEL EN WARME KERSEN 7.25
brusselse wafel met warme kersen en kaneelijs
CREME BRULLEE 7.75
crème brulée met een knapperig suikerlaagje en een bolletje bitterkoekjesijs
KANWEERNIETKIEZEN 9.50
Kunt u (weer) niet kiezen? Wij maken de keuze voor u met verschillende zoetigheden op één bord
DESSERT VAN HET MAANDMENU 6.50
een wisselend menu van onze chef
BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN
Ruby port 4.75 per glas
lbv port 6.55 per glas
Dessertwijn “gros manseng” 4.95 PER GLAS
SPECIAL COFFEE 7.75
SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM
IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FRENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA
SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL 4.85
Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping
TOTALLY NUTS, hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop
SLAAPMUTSJE ERBIJ?
WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?
DRANKEN
Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.