MENUKAART

de keuken voor diner is open vanaf 17 uur

onze onderstaande winterkaart gaat in op vrijdag 25 oktober !

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK   12.75

met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “JILLS” carpacciodressing

KANNIEKIEZEN  15.75

Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van de voorgerechten voor u! !

5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord

GARNALEN COCKTAIL   15.75

Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei een appeltje en whiskeysaus

BOERENTOMATENSOEP   6.75

gemaakt door de chef, uiteraard rijk gevuld met ballen!

FOCACCIA CAPRESE 10.75

krokante focaccia bodem belegd met pommodori, basilicum, mozzarella en zacht zoete balsamicostroop

WINTERS TRIO 12.50

winters trio van reepaté met appel, eendenrillette en hertenham met compote van rood fruit begeleid door crostini’s

GEROOKTE HERTENHAM 13.50

gerookte hertenham, geserveerd met witlofsalade, waterkers en granaatappel, besprenkeld met citroen vinaigrette

BUUREN VIS TRIO 16.50

Hollandse garnaaltjes, gerookte “boschy paling” en gerookte zalm, met toast en toebehoren

VOORGERECHT MAANDMENU 11.50

het maandmenu is een wisselend menu van de chef

BROOD MET SMEERSELS VA 5.75

vers gebakken desembrood met tomaten tapenade, huisgemaakte kruidenboter en aioli

maaltijdsalades

CRISPY CAESAR SALADE

als voorgerecht 11.50 als hoofdgerecht 15.50

gemengde sla met krokante kipfilet, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en caesar dressing

BLAUWE KAAS SALADE

als voorgerecht 11.50 als hoofdgerecht 15.50

salade met blauwe kaas, prei, uitgebakken spekjes en noten, uiteraard met honing-noten dressing

CARPACCIO SALADE

als voorgerecht 12.50 als hoofdgerecht 16.50

Dungesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met Balsamico vinaigrette

onze salades worden geserveerd met stokbrood

GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?

LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

WISSELND MAANDMENU

3 GANGEN MAANDMENU 34.50

HOOFDGERECHTEN

SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR)   16.50

Met saté saus, gefrituurde uitjes, kroepoek en frites

“DAMES” PORTIE  ( CA 100GR )   13.75

“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS    21.75

Geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden ( kan ook zonder kaas )

SPARE RIBS  20.50

Met heerlijke soja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd

STOOFPOT  20.50

Ook dit stoofpotje van rundersukade is weer huisgemaakt op grootmoeders wijze, geserveerd met stoofpeertjes en hutspot

KABELJAUW 22.50

verse kabeljauw, in de oven bereid met een dekseltje van tomaat, courgette en kruiden, geserveerd op pasta met een zachte kreeftensaus

GAMBA’S VAN DE CHEF 18.50

In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst

EENDENBORST 22.50

gebakken eendenborst “á l’orange” met een gekaramelliseerde sinaasappelsaus en puree van zoete aardappel

HOOFDGERECHT MAANDMENU 22.50

een wisselend menu van de chef

VANGST VAN DE DAG  € dagprijs

steeds wisselend en altijd vers

VLEES OF VEGA SPECIAL € dagprijs

de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden

KATWIJK BINSE BURGER  16.50

100% rundvlees

Met gebakken spek, tomaat, u, augurk, Roskamsaus, medium gebakken en op een brioche broodje met frites en salade

VEGETARISCHE BURGER 16.50

vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje

ROSKAM BURGER 16.50

100% rundvlees

met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje

kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen

HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE

VOOR DE JONGE KINDEREN

tot 12 jaar

SNACK À JACK MENU    7.75

KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

TITA-TOVERSTOK MENU    7.75

KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

RONALD MENU     7.75

MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

pizza margherita     7.75

pizza met tomatensaus, kaas en op een steen gebakken krokant deeg

EXTRA TOPPING + 1.25 P/T

KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD    4.75

Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!

SPECIAAL VAN ONS

‘ROSKAMMETJE’

RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE

BUITEN DE KAART OM

REGELMATIG WISSELEND GERECHT

KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…

WAT LEKKERS TOE

CREPE SUZETTE 7.75

de klassieker in ons eigen jasje; flensjes gevuld met vanille mousse, sinaasappelsaus en vanille roomijs

DAME BLANCHE   7.75

bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….

LAVA CAKE 8.25

behoeft geen verdere uitleg, maar doen we toch; een taartje van pure chocolade met een vloeibare kern en salty caramel ijs

WAFEL EN WARME KERSEN 7.25

brusselse wafel met warme kersen en kaneelijs

CREME BRULLEE 7.75

crème brulée met een knapperig suikerlaagje en een bolletje bitterkoekjesijs

KANWEERNIETKIEZEN    9.50

Kunt u (weer) niet kiezen? Wij maken de keuze voor u met verschillende zoetigheden op één bord

DESSERT VAN HET MAANDMENU  6.50

een wisselend menu van onze chef

BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN

Ruby port 4.75 per glas

lbv port 6.55 per glas

Dessertwijn “gros manseng”   4.95 PER GLAS

SPECIAL COFFEE    7.75

SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM

IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FRENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA

SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL   4.85

Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping

TOTALLY NUTS, hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop

SLAAPMUTSJE ERBIJ?

WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?

DRANKEN

Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.

THE GLENROTHES, single malt scotch whisky
DIMPLE, blended scotch whisky
DALWHINNIE, single malt scotch whiskey
JACK DANIEL’S, whiskey
RÉMY MARTIN VSOP, cognac

RESERVEREN

Snel & makkelijk reserveren doe je hier of bel naar 071-4030199.

BERICHT VAN DE KEUKEN
KATWIJK AD RIJN

ONZE GERECHTEN WORDEN MET VERSE INGREDIËNTEN BEREID, MET VEEL AANDACHT, ZORG EN LIEFDE, OMDAT WIJ VINDEN DAT IEDEREEN DAT VERDIEND

SPECIALE WENSEN
IVM ALLERGIËN?

GEEF DIT WEL TIJDIG DOOR, LIEFST BIJ RESERVEREN, DAN KUNNEN WE OOK HIER IETS LEKKERS VOOR BEREIDEN

KATWIJK A/D RIJN

GEZELLIG SAMENZIJN

WIJ ZIJN OPEN OP

WOENSDAG T/M Zondag VAN 11U TOT 23U

GENIETEN

MEER DAN 20 BIERSOORTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET