LUNCH

KEUZE UIT; STOKBROOD,  WALDKORN OF WITBROOD

BROODJES

GEROOKTE ZALM   9.75

MET KRUIDENKAAS, KAPPERTJES, SLA, TOMAAT EN DRESSING

RUNDERCARPACCIO   11.50

MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS” CARPACCIODRESSING

BROODJE BRIE & SPEK    8.75

met romige brie gebakken spek, walnoten, rucola, zongedroogde tomaat en honing

CLUBSANDWICH KLASSIEK   9.50

MEERLAAGSE SANDWICH MET GEROOKTE KIP, KOMKOMMER, TOMAAT, SPEK, SLA EN KERRIEMAYONAISE

Hollandse TOSTI   4.50

MET HAM EN KAAS UIT DE OVEN

ITALIAANSE TOSTI   5.25

SALAMI, KAAS, TOMAAT EN PESTO, UIT DE OVEN

KOUDE LUNCHGERECHTEN

KANNIEKIEZEN   12.50

KUNT U NIET KIEZEN? DAN MAKEN WIJ TOCH EEN SELECTIE VAN VOORGERECHTEN VOOR U! 5 KLEINE VOORGERECHTJES GEPRESENTEERD OP 1 BORD

VISSIG TRIO    13.50

SMAKELIJK TRIO VAN GEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNAALTJES EN GEROOKTE “BOSSCHY” PALING, MET BROOD EN BOTER

HOLLANDS GARNALEN  12.50

GEWOON, ZOALS HET HOORT; MET BOTERSLA, PREI, KAPPERTJES EN COCKTAILSAUS

BROOD MET SMEERSELS 6.50

VERS GEBAKKEN BROOD MET TOMATEN TAPANADE, KRUIDENBOTER EN AIOLI

WARME LUNCHGERECHTEN

12-UURTJE   10.75

STOKBROODJE GEZOND, SNEETJE BROOD MET RUNDVLEESKROKET EN KOPJE SOEP VAN DE DAG

vegetarische ravioli   7.50

met kaas gegratineerde deegkussentjes gevuld met bospaddenstoelen en peterselie, gegaard in kruidenroomsaus

broodje roskam  8.75

krokant broodje, ijsbergsla, gebakken spek, joppiesaus. gegarandeerde katwijkbinse lekkernij

TWEE KROKETTEN MET BROOD ( ook vegetarisch)   7.50

PATAT IPV BROOD    7.75

STOKBROODE PIKANTE KIP   10.50

UITGEHOLD STOKBROOD MET GEBAKKEN KIP, CHAMPIGNONS, PAPRIKA EN PREI. iN EEN SAUS VAN ROOM, CURRY EN EEN PEPERTJE.

UITSMIJTER    8.50

UITSMIJTER met ham, kaas of spek, uiteraard op bruin of witbrood</h4

LUNCHDUO    8.50

kroket met brood en mosterd en een kop huisgemaakte boerentomatensoep

BOERENTOMATENSOEP    6.50

GEMAAKT DOOR DE CHEF, UITERAARD RIJK GEGARNEERD MET BALLEN

SALADE

CAESAR SALADE MET GEROOKTE KIP   11.50

UITGEBAKKEN SPEK,CROUTONS, PARMEZAANSE KAAS EN ROMIGE MOSTERDDRESSING

GEITENKAASSALADE  11.50

(VEGETARISCH ZONDER SPEK) Salade met geitenkaas, walnoten, spek, prei en honing-mosterd dressing

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK  11.50

100% RUNDVLEES,DUNGESNEDEN MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS”CARPACCIODRESSING

KANNIEKIEZEN  12.50

KUNT U NIET KIEZEN? WIJ MAKEN EEN SELECTIE VAN 5 KLEINE VOORGERECHTJES VOOR U

HOLLANDSE GARNAALTJES  12.50

GEWOON, ZOALS DIE HOORT: MET BOTERSLA, PREI, KAPPERTJES EN COCKTAILSAUS

VISSIG TRIO  13.50

SMAKELIJK TRIO VAN GEROOKTE ZALM, hOLLANDSE GARNAALTJES EN GEROOKTE PALING, MET BROOD EN BOTER

BROOD MET SMEERSELS 6.50

VERS GEBAKKEN BROOD MET TOMATEN TAPPENADE, HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER EN AIOLI

HOOFDGERECHTEN

ALLE HOOFGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIETJES EN SLA

KBB EEN KATWIJK BINSE BURGER  15.50

100% RUNDVLEES, (licht rosé) MET GEBAKKEN SPEK, TOMAAT, UI, AUGURK EN ROSKAMSAUS. MEDIUM GESERVEERD OP BRIOCHE BROODJE MET FRITES EN SALADE

ROSKAM BURGER 16.50

100% RUNDVLEES, VAN SLAGERIJ FRANCKEN, MET GESMOLTEN GEITENKAAS, RUCOLA, TOMAAT, SPEK EN HONING-MOSTERDMAYONAISE OP EEN BRIOCHE BROODJE

VEGETARISCHE BURGER  16.50

VEGETARISCHE BURGER UIT DE BOLLENSTREEK, GESERVEERD MET SLA, TOMAAT. KOMKOMMER EN SAMBASAUS

KIPPENDIJ SATE SPIES 15.50

SPIES VAN BOTERMALSE KIPPENDIJ (200 GR) MET SATÉ SAUS, GEFRITUURDE UITJES EN KROEPOEK

“ROSKAMMETJE” 18.75

BOTERMALSE KOGELBIEFSTUK, GEVULD MET KRUIDENKAAS (OF ZONDER) GESERVEERD MET RATATOUILLE EN SAUS VAN PROVENCAALSE SAUS

ZALM “EN PAPILLOTT” 19.75

ZALM, GAAR GESTOOMD IN FOLIE IN DE OVEN, MET GEMBER,SOJA,KNOFLOOK, KRUIDEN EN WAT WITTE WIJN, GESERVEER IN ZIJN FOLIE MET RATATOUILLE

GAMBA’S VAN DE CHEF 19.50

ROERGEBAKKEN GAMBA’S MET EEN ZACHT-PITTIGE ROOMSAUS EN RATATOUILLE

WILDSTOOFPOT 19.50

STOOFPOT VAN HAAS, HERT, EN WILDZWIJN, OP GROOTMOEDERS WIJZE, GESERVEERD MET RODE KOOL EN HET ONVERMIJDELIJKE HUISGEMAAKTE STOOFPEERTJE

SPARERIB  18.50

MET DIE HEERLIJKE SOJA MARINADE, DAARNA BEREIDT IN DE OVEN EN OPNIEUW GELAKT, DAARNA VALT HET VLEES GEMAKKELIK VAN DE BOTJES, MET AIOLI GESERVEERD

CANNELONI   16.50

(VEGA) DEEGROLLETJES GEVULD MET RICOTTA EN SPINAZIE, GESERVEERD MET ROOMSAUS VAN PESTO EN GEGRATINEERD MET KAAS

TIJDENS DE CORONA MAATREGELEN IS

ONZE KEUKEN IS VOOR LUNCH OPEN VAN 12 UUR TOT 17 UUR

ZOET EN ZO

GEWOON EEN KOPJE KOFFIE OF CAPPUCCINO, MAAR OOK EEN WARME CHOCOMEL MET OF ZONDER SLAGROOM EN DAN VERGEZELD MET EEN PUNTJE APPELTAART, DOE GEK EN NEEM ER SLAGROOM OP!

APPELTAART  3.75

KAN OOK MET SLAGROOM

RESERVEREN

Snel & makkelijk reserveren doe je via onze Couverts pagina.

Reserveren

KEUKEN GEOPEND    VOOR LUNCHGERECHTEN

VAN 12.00 UUR TOT 15.00 UUR

IS HET AL WAT LATER?   BORRELTIJD MISSCHIEN?

KIJK MAAR OP DE BORRELKAART

zomers

met gezellig terras en patio

WIJ ZIJN OPEN OP

WOENSDAG T/M ZonDAG VAN 11U TOT 23U

GENIETEN

MEER DAN 20 BIERSOORTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET