LUNCH
keuken open voor lunch van 12 uur tot 16 uur
KEUZE UIT; STOKBROOD, WALDKORN OF WITBROOD
BROODJES
GEROOKTE ZALM 9.75
MET KRUIDENKAAS, KAPPERTJES, SLA, TOMAAT EN DRESSING
RUNDERCARPACCIO 11.50
MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS” CARPACCIODRESSING
BROODJE BRIE & SPEK 8.75
met romige brie gebakken spek, walnoten, rucola, zongedroogde tomaat en honing
CLUBSANDWICH KLASSIEK 9.50
MEERLAAGSE SANDWICH MET GEROOKTE KIP, KOMKOMMER, TOMAAT, SPEK, SLA EN KERRIEMAYONAISE
Hollandse TOSTI 4.50
MET HAM EN KAAS UIT DE OVEN
ITALIAANSE TOSTI 5.25
SALAMI, KAAS, TOMAAT EN PESTO, UIT DE OVEN
KOUDE LUNCHGERECHTEN
HOLLANDS GARNALEN 13.50
GEWOON, ZOALS HET HOORT; MET BOTERSLA, PREI, KAPPERTJES EN COCKTAILSAUS
VISSIG TRIO 13.50
SMAKELIJK TRIO VAN GEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNAALTJES EN GEROOKTE “BOSSCHY” PALING, MET BROOD EN BOTER
BROOD MET SMEERSELS 6.50
VERS GEBAKKEN BROOD MET TOMATEN TAPANADE, KRUIDENBOTER EN AIOLI
vitello tonato salade 13.50
dungesneden kalfsvlees, op een bedje van salade met gedroogde tomaat en rauwkost, pijnboompitjes en tonijnmayonaise
WARME LUNCHGERECHTEN
12-UURTJE 10.75
STOKBROODJE GEZOND, SNEETJE BROOD MET RUNDVLEESKROKET EN KOPJE SOEP VAN DE DAG
broodje roskam 8.75
krokant broodje, ijsbergsla, gebakken spek, joppiesaus. gegarandeerde katwijkbinse lekkernij
TWEE KROKETTEN MET BROOD ( ook vegetarisch) 7.50
PATAT IPV BROOD 7.75
STOKBROODE PIKANTE KIP 10.50
UITGEHOLD STOKBROOD MET GEBAKKEN KIP, CHAMPIGNONS, PAPRIKA EN PREI. iN EEN SAUS VAN ROOM, CURRY EN EEN PEPERTJE.
UITSMIJTER 9.50
UITSMIJTER met ham, kaas of spek, uiteraard op bruin of witbrood</h4
LUNCHDUO 8.50
kroket met brood en mosterd en een kop huisgemaakte boerentomatensoep
BOERENTOMATENSOEP 6.50
GEMAAKT DOOR DE CHEF, UITERAARD RIJK GEGARNEERD MET BALLEN
SALADE
CAESAR SALADE MET GEROOKTE KIP 12.50
UITGEBAKKEN SPEK,CROUTONS, PARMEZAANSE KAAS EN ROMIGE MOSTERDDRESSING
GEITENKAASSALADE 12.50
(VEGETARISCH ZONDER SPEK) Salade met geitenkaas, walnoten, spek, prei en honing-mosterd dressing
katwijk binse burgers
KBB EEN KATWIJK BINSE BURGER 15.50
100% RUNDVLEES, (licht rosé) MET GEBAKKEN SPEK, TOMAAT, UI, AUGURK EN ROSKAMSAUS. MEDIUM GESERVEERD OP BRIOCHE BROODJE MET FRITES EN SALADE
ROSKAM BURGER 16.50
100% RUNDVLEES, VAN SLAGERIJ FRANCKEN, MET GESMOLTEN GEITENKAAS, RUCOLA, TOMAAT, SPEK EN HONING-MOSTERDMAYONAISE OP EEN BRIOCHE BROODJE
VEGETARISCHE BURGER 16.50
VEGETARISCHE BURGER UIT DE BOLLENSTREEK, GESERVEERD MET SLA, TOMAAT. KOMKOMMER EN SAMBASAUS
katwijks desem brood
De smaak van Katwijk vastgelegd in brood. Brood gemaakt door Bakker Den Dulk. Hiervoor gebruiken zij een unieke desem
die ontstaan is in de 400 jaar oude Vuurtoren van Katwijk.
ZOET EN ZO
GEWOON EEN KOPJE KOFFIE OF CAPPUCCINO, MAAR OOK EEN WARME CHOCOMEL MET OF ZONDER SLAGROOM EN DAN VERGEZELD MET EEN PUNTJE APPELTAART, DOE GEK EN NEEM ER SLAGROOM OP!