afhaal menu
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 11.50
Met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “Jills” carpacciodressing
KANNIEKIEZEN 12.50
Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van voorgerechten voor u! 5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord
HOLLANDSE GARNALEN 12.50
Gewoon, zoals die hoort: met botersla, prei, kappertjes en cocktailsaus
BOERENTOMATENSOEP 6.50
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gegarneerd met ballen!
caesar salade 10.75
salade , gerookte kipfilet, spek, Parmezaanse kaas en caesar dressing
geitenkaas salade 11.50
salade, walnoten, spek, prei, geitenkaas bolletjes en honing-mosterd dressing
BROOD MET SMEERSELS 6.50
Vers gebakken brood met tomaten tappenade, kruidenboter en aioli
hoofdgerechten
“ROSKAMMETJE” 18.75
Botermalse kogelbiefstuk, gevuld met kruidenkaas (of zonder), geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden
CANNALONI 16.50
Deegrolletjes gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met roomsaus van pesto en gegratineerd met kaas
ZALM “EN PAPILLOTTE” 19.75
Zalm, gaar gestoomd in folie in de oven, met gember, soja, knoflook, kruiden en wat witte wijn, geserveerd in zijn folie met ratatouille
GAMBA’S VAN DE CHEF 19.50
Roergebakken gamba’s met een zacht-pittige roomsaus en ratatouille
KATWIJK BINSE BURGER 15.50
100% rundvlees, met gebakken spek,tomaat, ui, augurk en Roskamsaus, medium geserveerd op een brioche broodje.
VEGETARISCHE BURGER 16.50
Vegaburger uit de Bollenstreek, geserveerd met, sla, tomaat, komkommer en sambasaus, met bijpassend broodje
ROSKAM BURGER 16.50
100% rundvleesburger van Slagerij Francken, met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en
honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje
WILDSTOOFPOT 19.50
Stoofpot van haas, hert een wildzwijn, op grootmoeders wijze, geserveerd met rode kool en het onvermijdelijke huisgemaakte stoofpeertje
KIPPENDIJ SPIES 15.50
Spies van botermalse gemarineerde kippendij (200gr), met saté saus, gefrituurde uitjes en kroepoek.
SPARE RIBS 18.50
Gemarineerd en gegaard met ketjap-chili marinade, bereid in de oven en geserveerd met knoflook-aioli saus.
kindermenu 7.75
kroket, of frikandel, of mini hamburger, met friet, mayo en appelmoes
PUNTZAK PATAT 3.75
met mayonaise
HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE
nagerechten
BASTOGNE PARFAIT 6.50
Onze inmiddels vermaarde parfait gemaakt met Bastognekoeken, koffie, Amaretto, aardbeien coulis en de onvermijdelijke toef slagroom
TARTE TATIN 6.50
Ondersteboven gebakken appeltaart volgens Parijs recept, met karamel en noten. Warm geserveerd
DUO CHOCOLADE MOUSSE 6.50
Romige mousse van pure chocolade met koffie likeur gecombineerd met
witte chocolade mousse met Baileys
TIRAMISU 6.50
Huisgemaakte tiramisu, lange vingers gedrenkt in koffie en Amaretto,
met mascarpone en cacao