afhaal menu

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK 11.50

Met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “Jills” carpacciodressing

KANNIEKIEZEN 12.50

Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van voorgerechten voor u! 5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord

HOLLANDSE GARNALEN 12.50

Gewoon, zoals die hoort: met botersla, prei, kappertjes en cocktailsaus

BOERENTOMATENSOEP 6.50

gemaakt door de chef, uiteraard rijk gegarneerd met ballen!

caesar salade 10.75

salade , gerookte kipfilet, spek, Parmezaanse kaas en caesar dressing

geitenkaas salade 11.50

salade, walnoten, spek, prei, geitenkaas bolletjes en honing-mosterd dressing

BROOD MET SMEERSELS 6.50

Vers gebakken brood met tomaten tappenade, kruidenboter en aioli

hoofdgerechten

“ROSKAMMETJE”   18.75

Botermalse kogelbiefstuk, gevuld met kruidenkaas (of zonder), geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden

CANNALONI 16.50

Deegrolletjes gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met roomsaus van pesto en gegratineerd met kaas

ZALM “EN PAPILLOTTE” 19.75

Zalm, gaar gestoomd in folie in de oven, met gember, soja, knoflook, kruiden en wat witte wijn, geserveerd in zijn folie met ratatouille

GAMBA’S VAN DE CHEF 19.50

Roergebakken gamba’s met een zacht-pittige roomsaus en ratatouille

KATWIJK BINSE BURGER 15.50

100% rundvlees, met gebakken spek,tomaat, ui, augurk en Roskamsaus, medium geserveerd op een brioche broodje.

VEGETARISCHE BURGER 16.50

Vegaburger uit de Bollenstreek, geserveerd met, sla, tomaat, komkommer en sambasaus,  met bijpassend broodje

ROSKAM BURGER 16.50

100% rundvleesburger van Slagerij Francken, met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en
honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje

WILDSTOOFPOT 19.50

Stoofpot van haas, hert een wildzwijn, op grootmoeders wijze, geserveerd met rode kool en het onvermijdelijke huisgemaakte stoofpeertje

KIPPENDIJ SPIES 15.50

Spies van botermalse gemarineerde kippendij (200gr), met saté saus, gefrituurde uitjes en kroepoek.

SPARE RIBS 18.50

Gemarineerd en gegaard met ketjap-chili marinade, bereid in de oven en geserveerd met knoflook-aioli saus.

kindermenu 7.75

kroket, of frikandel, of mini hamburger, met friet, mayo en appelmoes

PUNTZAK PATAT    3.75

met mayonaise

HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE

nagerechten

BASTOGNE PARFAIT 6.50

Onze inmiddels vermaarde parfait gemaakt met Bastognekoeken, koffie, Amaretto, aardbeien coulis en de onvermijdelijke toef slagroom

TARTE TATIN 6.50

Ondersteboven gebakken appeltaart volgens Parijs recept, met karamel en noten. Warm geserveerd

DUO CHOCOLADE MOUSSE 6.50

Romige mousse van pure chocolade met koffie likeur gecombineerd met
witte chocolade mousse met Baileys

TIRAMISU 6.50

Huisgemaakte tiramisu, lange vingers gedrenkt in koffie en Amaretto,
met mascarpone en cacao

tijdelijk afhalen nog mogelijk

woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag afhalen

bestellen via

071-4030199

BORREL

gezelschap

14.50 (voor 2 personen)

24.50 (voor 4 personen)

huisgemaakt spek, gedroogde ham, salami, Amsterdamse uitjes, kaas blokjes,
olijven en tappenade, kruidenboter en focaccia brood

NACHOS 4.75

uit de oven met avocado guacamole dip en tomatendip, gegratineerd met gesmolten kaas

oosterse bites 12 stuks 12.50

gemengd met 12 gefrituurde oosterse hapjes

zoals mini loempia, dimsum kip, vegan avocado

wonton en spicy bites met sweet chili saus

bittergarnituur

8 stuks 6.25

12 stuks 9.00

24 stuks 17.00

bruschetta 6.50

getoast focaccia met mozzarella, tomaat, pesto

getoast focaccia met tomatensalsa, basilicum en olijfolie

RESERVEREN

Snel & makkelijk reserveren doe je via onze Couverts pagina.

KEUKEN GEOPEND    VOOR LUNCHGERECHTEN

VAN 12.00 UUR TOT 15.00 UUR

IS HET AL WAT LATER?   BORRELTIJD MISSCHIEN?

KIJK MAAR OP DE BORRELKAART

KATWIJK

NIEUWE LOCATIE GEOPEND TURFMARKT 2

WIJ ZIJN OPEN OP

WOENSDAG T/M ZONDAG VAN 11U TOT 23U

GENIETEN

MEER DAN 20 BIERSOORTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET